Kleurconsult

 

Als je je intuitie volgt, kies je kleuren die bij je passen, die je goed doen. Alleen, hoe vaak komt het niet voor dat we ons laten leiden door de mode, moeders, vriendinnen? Daarom kan een kleurconsult je helpen te herkennen welke kleuren bij jou passen. In je kleding, haarkleur en make-up. Ook welke stoffen en belijning je tot je recht doen komen. Dit kan individueel, maar ook in een groep. Het dragen van de bij jou passende kleuren en vormen, helpen je echt jezelf te zijn! Als kleurconsulent help ik je dat te ontdekken.

Een kleurconsult is gebaseerd op de kleur van je haar, je huid en je ogen. En een stijladvies op de vorm van je lichaam, daarom is het heel persoonlijk. Je kunt een kleur-en stijlconsult in een groep krijgen en individueel. In een groep (als collega’s, vriendinnen, stel) is het leuk dat je de verschillen van ieder persoonlijk gaat herkennen. Wat de ene kleur bij de een doet sprankelen, doet bij de ander het tegenovergestelde. Je gaat op een heel andere manier naar elkaar kijken en waarderen. En tijdens een individueel consult is het leuk dat alle tijd en aandacht alleen voor jou is. Ook geeft het vaak inzicht in eerdere aankopen, waar je je niet prettig in voelde en bevestiging daarin waar je je zelf wel top voelde, ook op het gebied van stijl.

Ik gebruik deze kennis ook in de Palliatieve Zorg en rouwbegeleiding. Kleuren helpen je meer in balans te komen. We kijken dan samen waar jouw kleurvoorkeur naar uitgaat, welke betekenis dat heeft en welke kleuren nog meer voorzien in jouw behoeften. Kleuren waar jij je mee wil en kan omringen.

De afgelopen tien jaar heb ik meegewerkt met (gratis) verwendagen voor vrouwen getroffen door kanker. Als ik zie hoe ontspannend het kan werken om aandacht te geven aan wat mooi is, door met de juiste kleuren en vormen te werken! En evt wat te doen met wenkbrauwen, die door de chemo veranderd zijn of wallen onder de ogen te camoufleren en juist een kleur lipstick op te brengen die de vrouwelijkheid benadrukt.

Het is mogelijk om op diverse locaties kleurconsulten of workshops Ken je kleur te geven, waaronder in Amsterdam.

Wil je een individueel kleur- en stijlconsult? Neem contact met me op!
Tarief: €130,- (2 uur)
Voor een workshop hangt het tarief af van de grootte van de groep. Mail me gerust voor informatie!