Communiceren m.b.v. het enneagram


Communiceren m.b.v. het enneagram bestaat uit 6 sessies:

  1. We beginnen met een vragenlijst in te vullen over het enneagram en een mailwisseling hierover met de enneagramtrainer. In welk(e) enneagramtype(n) herken je je?
  2. Groepsbijeenkomst van max 12 personen: inleiding tot het enneagram en bespreking van het hartcentrum. (typen 2, 3 en 4). Thema’s komen aan de orde als Hoe geef ik gehoor aan mijn eigen behoeften, hoe vind ik goedkeuring en hoe leef ik in balans? Wat betekent dat voor mij als zorgverlener?
  3.  Individueel enneagram-interview om je enneagram-type (beter) te leren kennen. Dit kan via Skype of tijdens een persoonlijke ontmoeting.
  4. Groepsbijeenkomst: bespreking van het hoofdcentrum (enneagramtypen 5, 6 en 7). Thema’s komen aan de orde als Hoe laat ik los, hoe ga ik om met mijn angst en hoe ben ik aanwezig bij pijn? Wat betekent dat voor mij als zorgverlener?
  5. Individuele coachingsessie: wat is de structuur van mijn enneagramtype, wat zijn mijn kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieen? En wat betekent dat voor mij als zorgverlener?
  6. Groepsbijeenkomst: verdieping in het buikcentrum (enneagramtypen 8, 9 en 1). Thema’s komen aan de orde als Hoe ben ik kwetsbaar, daadkrachtig en krijg ik innerlijke rust? Wat betekent dat voor mij als zorgverlener?

Interesse? Laat het me weten en mail mij!