Color Mix 15 jaar!

Door deze kaart werd ik erbij bepaald dat Color Mix 15 jaar bestaat! Even mijn aandacht waard. Die van jou ook? Lees dan mijn nieuwste blog!

Eigenlijk heb ik al ruim 30 jaar geleden de naam Color Mix aan mijn kleuren business gegeven. Toen ik in 2004 mijn enneagram opleiding begon, werd ik me bewuster van mijn neiging uit de spotlight te blijven, ook uit die van mezelf. Toen inmiddels wat meer overtuigd van wie ik ben en wat ik doe, er toe doet, durfde ik het aan om mezelf meer bekend te maken en schreef me in bij de kamer van Koophandel, voilà! Soms duurt het even…. Na mijn enneagram trainingen en mijn coaching onder de paraplu van Color Mix, volgden ook mijn aanbod in de palliatieve zorg en rouwbegeleiding. Een mix dus, maar wel in verbinding met kleur. De basis van het zien van kleuren is licht; licht is een vorm van energie. Zo is kleur voor mij het symbool van in het licht treden, aanwezig zijn en energie steken in wat er voor mij toe doet.

Het mooie van het enneagram vind ik dat je ontdekt door welke kleur bril je kijkt.
Je zien is gekleurd door je ervaringen, door hoe je gehecht bent als kind, door je verwondingen en trauma’s, die je mede tot jouw persoonlijkheid gevormd hebben met jouw automatische patronen. Door welke bril kijk jij naar de werkelijkheid? Naar de ander? Naar jezelf?

Onlangs waren hier vier vriendinnen voor een enneagram workshop. Zij kenden elkaar al bijna 20 jaar, eerst als collega’s. Zelfbewuste vrouwen met hun voeten stevig op de grond. Ik hoefde hen echt niet te vertellen in welk hokje zij pasten, zei één van hen. Die middag heb ik met hen gekeken door welke bril zij kijken en hoe dat hun leven en werk heeft gekleurd. Wat bracht dat een herkenning, ontroering en verbinding! En dat gun ik meer mensen.

Energie volgt aandacht, is een gouden regel, dus niet alleen aandacht voor het 15 jarig bestaan van Color Mix, maar ook een actie, een traktatie! Op een gratis kleuren quick scan voor iedere deelnemer die aan een enneagram workshop deelneemt. Meld je aan en we prikken een datum! Nog vragen? Mail, app of bel me!